Griş cu viermi vii, de la Carrefour Focşani - Gherila de Vrancea

Griş cu viermi vii, de la Carrefour Focşani

0

gris2Am primit pe adresa redactiei, de la un cititor care are copil mic, fotografii cu gris impanat cu viermi, cumparat de la Carrefour Focsani. Asteptam reactia ANPC. grisNe mai miram ca micutii nostri mor pe capete in spitale?

Precizari Carrefour Romania

Pentru o informare corecta a publicatiei pe care o reprezentati si a cititorilor Dvs, Carrefour Romania doreste sa faca o serie de precizari, referitoare la articolul ‘Griş cu viermi vii, de la Carrefour Focşani’, publicat in data de 22 februarie a.c., la acest link: http://www.gheriladevrancea.ro/2016/02/22/gris-cu-viermi-vii-de-la-carrefour-focsani/

In primul rand, avand in vedere ca persoana in cauza nu ne-a contactat in mod direct, nu avem informatii certe daca produsul respectiv a fost achizitionat din magazinele noastre.

Totodata, mentionam ca reprezentantii ANPC Vrancea s-au prezentat in data de 22 februarie a.c., la hypermarketul Carrefour Focsani, unde la o verificare a stocului si produselor din magazin nu au fost identificate nereguli. In plus, acestia au prelevat o serie de probe din magazine.

Inspectorii ANPC Vrancea au anuntat in 23 februarie Carrefour Romania ca probele prelevate in decursul zilei anterioare din hypermarketul din acest oras demonstreaza ca nu exista niciun pericol alimentar legat de bunurile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri.

Inca din data de 23 februarie v-am trimis pe adresa de email a redactiei punctul de vedere de mai sus, fara un raspuns din partea Dvs nici pana astazi, 25 februarie 2016.

Va rugam, asadar, sa corectati astazi, URGENT, articolul cu pricina publicat pe site-ul pe care il reprezentati, preluand si punctul de vedere al Carrefour Romania pentru o informare corecta a cititorilor Dvs.

In momentul de fata, informatiile gresite pe care le prezentati cititorilor Dvs. in acest material de presa, in care este mentionata compania noastra, aduc grave prejudicii de imagine Carrefour Romania.

Iar pe viitor, in situatii similare, va rugam, de asemenea, sa contactati Carrefour Romania pentru a obtine punctul de vedere al companiei asa incat sa puteti avea o imagine reala, echilibrata si de ansamblu asupra situatiei in cauza.

Va multumim,

Carrefour Romania

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply