EXCLUSIV! Răpiri, violuri şi trafic de persoane în ţigănia din Focşani! DIICOT a intrat pe fir (video) - Gherila de Vrancea

EXCLUSIV! Răpiri, violuri şi trafic de persoane în ţigănia din Focşani! DIICOT a intrat pe fir (video)

0

Mega scandal în ţigănie pornit de la răpirea a 3 fete din Focşani. Bulibaşa Mihai Codreanu acuză că 2 nepoate şi o noră i-au fost răpite de ţiganii din Iaşi, Brăila şi Constanţa, sechestrate, bătute şi obligate să facă sex pe bani. Bulibaşa a depus plângere la DIICOT. “Mă aştept să vină ţiganii peste noi cu pistoale şi săbii!”, spune Bulibaşa.

Totul a pornit de la faptul că 2 nepoate ale Bulibaşei, Jubelina Căldăraru şi Luminiţa Mihai, dar şi nora acestuia, Sara Stănescu au plecat în Grecia la spălat parbrize în intersecţii, după cum au susţinut la DIICOT. De aici au fost răpite de câţiva ţigani din mai multe judeţe, printer care Zabar, Nixon şi Forti din Constanţa, dar şi Mamacu din Iaşi. Aceştia le-au ţinut sechestrate pe fete 3 săptămâni, într-o casă părăsită, unde le-au bătut, le-au violat şi le-au obligat să se prostitueze. Într-un moment de neatenţie a acestora, fetele au fugit, au sunat la părinţi iar aceştia le-au trimis bani pentru a ajunge acasă.

Mi-au dezonorat familia! Nu le mai ia nimeni de neveste! Bărbaţii le-au alungat de acasă!

Bulibaşa Codreanu spune că ţiganii care i-au răpit nepoatele şi nora se vor răzbuna şi chiar au încercat săl mituiască pentru a nu spune autorităţilor prin ce-au trecut fetele. “Este cea mai mare dezonoare pe care o putea păţi familia mea! Fetele au fost batjocorite şi, conform legii ţigăneşti, bărbaţii lor nu le mai vor, nimeni nu le va mai lua! Noi am făcut stabor n.r – judecată ţigănească – şi ţiganii care le-au răpit au încercat să mă mituiască ca să nu spun autorităţilor ce s-a întâmplat, dar am refuzat. Eu vreau dreptate până la capăt!”, a declarat Bulibaşa.

Fetele povestesc că, din momentul în care au fost răpite, în luna august, timp de 3 săptămâni au fost violate şi bătute constant şi obligate să întreţină raporturi sexual cu necunoscuţi, pentru sume de bani pe care le încasau răpitorii. Le este însă teamă că, odată cu mediatizarea cazului, ţiganii vor veni să le omoare. “Au pistoale, mitraliere şi săbii, or să vină să ne omoare. Noi am povestit la Poliţie şi la DIICOT adevărul, vrem să se facă dreptate, cu orice preţ”, au povestit fetele.

Dosarul se află în lucru la DIICOT, care cercetează cazul sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni: lipsire de libertate prin răpire, viol, constituirea de grup organizat în scopul săvârşirii de infracţiuni, traffic de persoane, ameninţare şi prostituţie.

Comments

comments

Share.

About Author