Cum șantajează PSD sărmanii comunelor - îi amenință cu tăierea ajutorului social - Gherila de Vrancea

Cum șantajează PSD sărmanii comunelor – îi amenință cu tăierea ajutorului social

0

Vizantea (4) Vizantea (2)

 

 

 

Situație la limita penalului în comuna Vizantea Livezi. Dacă ești beneficiar al ajutorului social și nu vii la întâlnirea electorală cu baronul PSD Marian Oprișan, riști să rămâi fără banii de la stat.

Viceprimarul comunei Vizantea Livezi, Gheorghe Norocea, condiționează întâlnirile electorale de primirea ajutorului social. Acesta a întocmit o listă, care conține numele beneficiarilor ajutorului social din localitate, pe care a și autentificat-o cu ștampila Primăriei, în care invită cetățenii la o întâlnire electorală cu șeful CJ Vrancea și al PSD, Marian Oprișan, pe data de 19 mai, la ora 14. Edilul scrie expres în adresă că cine nu se prezintă nu va mai primi ajutorul social garantat de stat. „Persoanele care nu se vor prezenta li se va suspenda ajutorul social pentru ziua respectivă”, se arată în adresa pe care viceprimarul a trimis-o din poartă în poartă pentru a se asigura că nimeni nu lipsește de la întâlnirea cu tătucul județului.

Norocea Gheorghe

Vicepreședintele CJ Vrancea, Dragoș Bârlădeanu, implicat în organizare

L-am contactat pe viceprimarul Gheorghe Norocea și ne-eam prezentat ca fiind de la partid, iar dânsul ne-a asigurat că întâlnirea va fi una fără huiduieli, cu aplaudaci la care a fost personal, din poartă în poartă, pentru mobilizare. „ Am vorbit cu domnul vicepreședinte Bârlădeanu (n.r. Dragoș Bârlădeanu – vicepreședinte Consiliul Județean Vrancea – PSD) și am stabilit pentru mâine, la ora 14. Noi am făcut mobilizare, am făcut totul. A venit adresa cu 400 dar noi vom avea o sută și ceva, două sute, mobilizăm, dar treaba este că întâlnirea e la o oră care e nepotrivită, e zi de lucru…”, spune viceprimarul.

Jandarmeria și Poliția, din nou în slujba PSD

Potrivit viceprimarului comunei, la întâlnire vor fi prezente instituțiile de forță ale statului, precum Jandarmeria și Poliția, pentru a preîntâmpina huiduielile. „S-au luat măsuri, cu Poliție, cu Jandarmerie, sperăm să fie ceva bine”, încheie, optimist viceprimarul.

Viceprimarul recunoaște că a semnat și ștampilat adresa

L-am contactat din nou pe viceprimarul comunei Vizantea Livezi pentru a-l anunța că a fost înregistrat de reporteri când a vorbit despre organizarea întâlnirii. I-am spus edilului că deținem adresa prin care a condiționat ajutorul social de prezența la întâlnirea cu Oprișan și, în final, când am amintit de Direcția Națională Anticorupție, edilul a recunoscut că a semnat acea adresă și că va suporta consecințele.

ASCULTĂ ÎNREGISTRĂRILE CU EDILUL DIN VIZANTEA LIVEZI AICI

Sebastian Oancea, Iulia Crețu

Comments

comments

Share.

About Author