Ana-Maria Dimitriu, candidat PNL la Parlamentul European: ”vom conecta toate liceele și universitățile la internet de mare viteză” - Gherila de Vrancea

Ana-Maria Dimitriu, candidat PNL la Parlamentul European: ”vom conecta toate liceele și universitățile la internet de mare viteză”

0

Pe 26 mai, românii sunt chemați la urne pentru a-și alege europarlamentarii care să ne reprezinte în Parlamentul European de la Bruxelles. Pe lista PNL, figurează și un tânăr consilier municipal de la Focșani, Ana-Maria Dimitriu, o voce critică a social democraților și un ales care și-a aplecat activitatea în micul parlament local către proiecte utile orașului și către cheltuirea cu transparență a banului public.

Printre programele pe care Dimitriu le va susține, dacă va ajunge europarlamentar, vor fi cele destinate, în principal, tinerilor, fie că discutăm de burse, investiții în sistemul de educație și cercetare, ori acordarea posibilității vizitării Europei, gratuit, cu trenul, celor care au peste 18 ani. ”PNL susține o Uniune Europeană care promovează democrația, statul de drept și drepturile omului. Milităm pentru o consolidare a construcției europene care să garanteze, în continuare, prosperitate tuturor cetățenilor. O Uniune Europeană puternică este în interesul României. În viitorul mandat, europarlamentarii liberali vor lucra pentru a aduce cât mai multe fonduri europene pentru România și vom simplifica absorbția lor. În centrul atenției mele, dacă voi ajunge europarlamentar, vor fi tinerii și sprijinirea domeniului educației.Candidații PNL propun finanțarea, din fonduri europene, a conectării tuturor universităților și a liceelor la internet de mare viteză. Vom propune acest proiect și îl vom obține. Candidații cu experiență în probleme europene ai PNL știu procedurile. De asemenea, tot pentru tinerii români vom solicita 20.000 de burse Erasmus în fiecare an și 40.000 de bilete de tren gratis pentru tinerii români care împlinesc 18 ani și vor să călătorească în Europa. Vom propune crearea unui program care va da granturi de 50.000 euro pentru cercetare academică”, a spus Ana-Maria Dimitriu, candidat PNL la PE. Ea le cere tinerilor, fie că sunt la primul tur de scrutin la care participă, sau au peste 18 ani, să nu stea acasă pe 26 mai și să vină la vot, să decidă pentru viitorul lor și al generației lor. Pe 26 mai, la vot, să punem ștampila pe candidații PNL. Căsuța 5, stânga sus!

 Material publicat de S C Nord Est Media SRL Focșani, executat de SC Wikinews Consult SRL Focșani  la comanda de PNL.Cod mandatar financiar: 41190007

 

Comments

comments

Share.

About Author