Candidatul PNL la PE va milita pentru rezolvarea problemelor comunităților rurale - Gherila de Vrancea

Candidatul PNL la PE va milita pentru rezolvarea problemelor comunităților rurale

0

Candidatul PNL la alegerile europarlamentare, Ana-Maria Dimitriu, s-a întâlnit, la acest sfârșit de săptămână, și cu locuitorii comunei Milcovul, pentru a discuta despre alegerile europarlamentare și despre beneficiile pe care România le are ca parte a Uniunii Europene.

”Am discutat despre subvențiile în agricultură, despre fondurile comunitare care pot îmbunătăți condițiile de trai ale oamenilor și despre nevoia de investiții în infrastructură. Pentru toate acestea, PNL are candidați cu experiență la Bruxelles care știu cum merge mecanismul negocierilor și care au puterea de a aduce bani în Vrancea. Tot ceea ce trebuie să se întâmple este ca vrâncenii să vină duminică, 26 mai, la urne, și să voteze PNL! Iar pentru ca România să aibă un cadru legal independent de factorul politic, pentru ca toate investițiile să se facă transparent, fără corupție și hoție, este important să votăm DA la Referendumul pentru justiție convocat de președintele Iohannis”, a spus Ana-Maria Dimitriu, candidat PNL la Parlamentul European.

Material publicat de S C Nord Est Media SRL Focșani, realizat de SC Wikinews Consult SRL Focșani, la comanda de PNL.Cod mandatar financiar: 41190007.

Comments

comments

Share.

About Author