Deputatul Ion Ștefan laudă schimbarea la față a comunei Răstoaca - Gherila de Vrancea

Deputatul Ion Ștefan laudă schimbarea la față a comunei Răstoaca

0

Administrațiile liberale din județul Vrancea arată că prin implicare, cinste și respect față de oamenii care au ales primari PNL, fața comunităților se poate schimba.

Este și cazul comunei Răstoaca, condusă primarul PNL David Chiriță, acolo unde la final de săptămână, deputatul Ion Ștefan a mers pentru a discuta cu oamenii despre importanța prezenței lor la votul pentru europarlamentare, dar și pentru DA la Referendumul de duminică, 26 mai. ”Duminică am fost, în campanie, la Răstoaca, o comună care s-a schimbat la față în administrație locală liberală, prin edilul David Chiriță. Oamenii de acolo văd schimbarea și se vede și respectul oamenilor față de munca cinstită și implicarea primarului și a echipei sale pentru bunăstarea celor din localitate. O comunitate ca peste tot în Vrancea, unde au rămas bunicii în așteptarea copiilor și nepoților plecați prin străinătate, forțați de realitatea economică să caute slujbe departe de familii. PNL are capacitatea de a dezvolta proiecte de reîntinerire a satului românesc, prin sprijinirea agriculturii și a antreprenoriatului, pe care le va implementa când va ajunge la guvernare. În sate avem nevoie de puterea de muncă, de priceperea și de hărnicia vrâncenilor plecați, dar și de dragostea lor față de cei rămași dincolo de porțile gospodăriilor curate și primitoare, cu ochii la drum în așteptarea unei mașini din care să coboare fiul, fiica, ginerele, nepoții.Vrânceni de aici și de peste hotare, haideți ca împreună să punem România în primul rând, pe 26 mai!”, a fost îndemnul deputatului liberal Ion Ștefan.

Material publicat de S C Nord Est Media SRL Focșani , realizat de SC Wikinews Consult SRL Focșani la comanda de PNL.Cod mandatar financiar: 41190007.


Comments

comments

Share.

About Author