Păunești, o comună liberală care a demarat procedurile de racordare la rețeaua de gaze naturale - Gherila de Vrancea

Păunești, o comună liberală care a demarat procedurile de racordare la rețeaua de gaze naturale

0

Senatorul Cătălin Toma și deputatul Ion Ștefan au mers, în week-end, în campanie electorală pentru Parlamentul European, și în comuna Păunești. Localitatea este condusă de edilul liberal Gheorghiță Popa, un om care a schimbat în bine imaginea comunei, prin proiecte și investiții.

Parlamentarii au discutat cu oamenii despre proiectele legislative depuse de PNL și care vizează prima de comercializare pentru produsele agricole, voucherele de vacanță pentru angajații din mediul privat, dar și despre Legea gazelor și a energiei, care cuprinde și amendamentul liberalului Ion Ștefan care vizează acordarea posibilității localităților de a se racorda la rețeaua națională de alimentare cu gaze naturale. De altfel, comunele liberale din Vrancea, inclusiv Păuneștiul, au demarat aceste proceduri prin care viața la țară a vrâncenilor să beneficieze de condiții civilizate, normale în Europa, și care nu sunt un moft, așa cum consideră adversarii politici care nu doresc ca vrâncenii să iasă din neajunsurile în care îi ține administrația județeană pesedistă.

Material publicat de S C Nord Est Media SRL Focșani , realizat de SC Wikinews Consult SRL Focșani. la comanda de PNL.Cod mandatar financiar: 41190007

Comments

comments

Share.

About Author