marți, decembrie 5, 2023

PNL Vrancea mulțumește Poliției și Jandarmeriei pentru sprijinul acordat ieri la mitingul electora

Liberalii au dovedit încă o dată că sunt civilizați, responsabili și demni!

 

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea ține să mulțumească instituțiilor abilitate să mențină liniștea și ordinea publică în municipiul Focșani, pentru susținerea acordată la mitingul electoral de ieri. Mii de români, din Vrancea, Buzău, Galați, Brăila, Bacău și Vaslui i-au susținut în mod pașnic pe liderii liberali și pe candidații la europarlamentare, veniți la Focșani pentru a-și prezenta ideile, proiectele și pentru a sancționa derapajele administrației PSD conduse de baronul roșu. Comportamentul exemplar al miilor de liberali și susținători PNL i-a impresionat pe toți oaspeții din Vrancea, elocvent fiind faptul că presa ”de scandal” nu a găsit nici un motiv, nici măcar inventat, să sancționeze vreo atitudine necorespunzătoare.

 

Noi, liberalii vrânceni, alături de cei din alte județe, am dat dovadă încă o dată că suntem responsabili, civilizați, că protejăm imaginea Vrancei, că ne pasă de mediul înconjurător și că știm să organizăm perfect o acțiune de amploare. Le mulțumim forțelor de ordine pentru susținere și pentru coordonarea traficului din zonă. Îi așteptăm la vot pe vrânceni, pe 26 mai, pentru a face împreună un cutremur politic”, a precizat președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma.

Ludovic Orban, președintele PNL, Rareș Bogdan, candidat PNL la europarlamentare pe poziția 1, Siegfried Mureșan, europarlamentar și candidat PNL la alegerile din 26 mai, Robert Sighiartău, secretar general al PNL, senatorul Cătălin Toma, președinte al PNL Vrancea, deputatul de Vrancea Ion Ștefan și Victor Paul Dobre au susținut discursuri în fața numerosului public. Prezentarea evenimentului a fost făcută de deputatul PNL Ionuț Stroe. Nu au lipsit Ana Maria Dimitriu, consilier municipal, și Alexandru Ciprian Epure, consilier județean, cei doi liberali fiind pe lista PNL pentru europarlamentare, în premieră pentru un partid politic din Vrancea, precum și Violeta Alexandru, candidat la europarlamentare, dar și deputatul liberal Florin Roman. Au fost prezenți primarii PNL din tot județul Vrancea, dar și consilierii județeni, municipali și locali ai PNL Vrancea. La miting au participat mii de liberali vrânceni, dar și peste 1000 de colegi liberali din județele Bacău, Vaslui, Buzău, Brăila și Galați.

 

Material comandat de PNL Vrancea. Cod mandatar financiar 41190007

Comments

comments

- Publicitate -

Related Articles

- Publicitate -

Articole noi