joi, noiembrie 30, 2023

Strategia de dezvoltare a municipiului Tecuci – 2014 – 2020

U.A.T Municipiul Tecuci se afla in faza finala a elaborarii „Strategiei de dezvoltare locala a municipiului Tecuci pentru perioada 2014-2020’’, document de planificare strategică, care stabilește nevoile de dezvoltare și investițiile prioritare de la nivelul comunității pentru perioada 2014-2020.
În acest context, U.A.T. Municipiul Tecuci lanseaza spre consultare publica a cetatenilor ,,Strategia de dezvoltare locala a municipiului Tecuci pentru perioada 2014-2020’’ in versiunea revizuita in urma concluziilor si recomandarilor desprinse in cadrul celor 3 grupuri de lucru organizate, la sediul Primariei Tecuci, in intervalul 28 – 29 ianuarie 2015, respectiv: ,,Mediu, infrastructura si dezvoltare urbana”, ,,Dezvoltare economică’’ si ,, Educație, sănătate și incluziune socială’’ .
Strategia va ramane postata pe site in vederea consultarii publice, conform metodologiei de realizare a documentelor de planificare strategica de la nivelul comunitatilor locale. In intervalul 25.02.2015-12.03.2015 , asteptam de la dumneavoastra – în calitate de beneficiari ai acestei strategii, eventualele sugestii si recomandari privind continutul strategiei, atat in scris la sediul U.A.T. Municipiului Tecuci cat si electronic la adresa de e-mail registratura@municipiultecuci.ro (In atentia Biroului Fonduri Europene) , aportul dumneavoastra fiind esential pentru finalizarea acestui document programatic.Va multumim!

 

Comments

comments

- Publicitate -

Related Articles

- Publicitate -

Articole noi